Yhteystiedot

TyöelämäpalvelutTyöelämäpalvelut
  • Työelämäpalvelut Anne Höglund

  • anne.hoglund@tyoelama-palvelut.fi

  • 045 340 3405

  • Digipolis-Kemin Teknologiakylä
  • Tietokatu 3 94600 Kemi
  • Y-tunnus: 1876089-2

"Anne on luotettava ja jämpti. Hän hoitaa asiat ajallaan ja erittäin laadukkaasti. Palautteet sekä asiakkailta että tilaajilta ovat olleet poikkeuksellisen hyviä vuodesta toiseen."

Suosittelijan sanoin

Varhaisen työhönpaluun, ammatillisen kuntoutuksen ja kuntoutuksen ohjauksen ammattilainen. Tavoitteellista ja tuloksellista työtä työtapaturma- ja liikennevahinkoasiakkaiden työelämässä jatkamisen hyväksi. Anne on työmestarina osoittanut laaja-alaista osaamista, vahvaa ammattitaitoa ja eteenpäin vievää, ystävällisen napakkaa otetta asiakkaiden asioiden edistämiseksi. Asiat etenevät Anne johdolla toivottuun suuntaan ja niitä edistetään huomioiden kaikki asiaan liittyvät kokonaisuudet ja osapuolet. Annella on syvä osaaminen sosiaaliturvajärjestelmästä ja hän tuntee hyvin alan kentän ja toimijat paikallisesti. Lisäksi koulutuskentän ja työnantajaverkoston mahdollisuudet ovat Annella hyvin hallinnassa. Annella on monipuolisen osaamisensa vuoksi poikkeuksellinen kyky tunnistaa asiakkaiden moninaisia haasteita myös vakuutusyhtiön toimeksiannon ulkopuolelta ja laaja osaaminen mahdollistaa asiakkaan ohjaamisen oikean palvelun piiriin laajasti.

Anne on onnistunut rakentamaan Pohjola Sairaalan sisälle toimivat yhteistyömallit ortopedien ja muiden ammattilaisten kanssa. Yhteistyö on aitoa ja asiakkaan työhönpaluuta edistävää. Annen osaamiseen on moniammatillisessa tiimissä vahva luottamus ja yhteistyö sujuu saumattomasti. Anne on luotettava ja jämpti ja hoitaa asiat ajallaan ja erittäin laadukkaasti. Palautteet sekä asiakkailta että tilaajilta ovat olleet poikkeuksellisen hyviä vuodesta toiseen.

Sanna Nissi-Kaunisto
Business Developer, Pohjola Vakuutus Oy